Berichten zoeken

Nieuwsbrief Augustus 2019

Logo Een website overnemen is 1, een website vullen is een ander verhaal. Daar gaan we de komende maanden aan werken. ­čśŐ Met wat hulp van de lezers. Samen komen we verder. Er zijn geen meldingen binnengekomen van nieuwe activiteiten voor doofblinden. Dat kan komen doordat het wel tropisch weer is geweest, of dat de mailbox alles als spam behandelde, of er zijn gewoon weinig activiteiten. Skydiven? Als de reden is dat er weinig activiteiten zijn, horen we dit graag van jullie. Dan ook graag wat suggesties doorgeven. Wat kan wel, wat niet, dat is nog een beetje aftasten. Een bier- of wijnproeverij bezoeken? En is het een gek idee om te gaan skydiven?

Het idee gelijk even in de week gelegd bij Skydive Roosendaal. Snel kreeg ik een e-mail retour met de bevestiging dat zij dit graag een keer met Stichting Slakkenhuis willen organiseren. Zie daar, de eerste activiteit van Slakkenhuis voor doofblinden is in de maak! Heb je belangstelling, laat het mij even weten. Waarschijnlijk wordt het dan eind oktober of begin november dat we deze activiteit organiseren.

Website
Inmiddels is een (andere) plug-in geïnstalleerd, waarbij je eenvoudig het lettertype kunt vergroten of het contrast. Linksboven op de homepage staat een icoontje, waar je een keus kunt maken. Weet jij een betere plug-in (WordPress), laat dat dan weten.

Hulpmiddelen
Welke hulpmiddelen gebruik jij voor lezen of horen? Dan kunnen we het overzicht hulpmiddelen bijwerken en is een andere lezer hier ook mee geholpen. Juist doordat jullie het in de praktijk gebruiken, kun je een product aanbevelen (tenminste als je er tevreden over bent).

Braille
In hoeverre wordt er onder de lezers gebruik gemaakt van braille? Dat willen we graag weten in verband met een mogelijk ideetje dat ik verder uit wil werken.
E-mail
Stuur je e-mail via doofblindennieuws.nl/contact/ en geef input / feedback op deze nieuwsbrief, dan kunnen we daar mee aan de slag en worden we er allemaal beter van.
Tot de volgende maandelijkse nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden, bekenden en laat hem/haar zich ook aanmelden op de gratis nieuwsbrief. Bij voorbaat dank.
Ga naar de inhoud