Berichten zoeken

Skydiven voor doofblinden

Sorry, AANMELDEN IS STOPGEZET

Lijkt het je leuk als doofblinde mee te doen aan een activiteit van Stichting Slakkenhuis?

Het idee is om eind oktober of begin november naar ‘Indoor Skydive Roosendaal’ te gaan. Slakkenhuis neemt dan (grotendeels) de kosten voor haar rekening. We gaan dan 2x indoor skydiven in een windtunnel. Daarbij ervaar je in een veilige en gecontroleerde omgeving het gevoel van een vrije val vanuit een vliegtuig.

Voorbereiding
Zo’n activiteit vergt wel wat voorbereiding en planning. Daarom willen we zo vroeg mogelijk weten wie er belangstelling heeft. Je aanmelding verplicht nog nergens toe, maar het is wel handig om een beeld te hebben waar gasten vandaan komen. Uit Groningen komen en om 9.00 uur in Roosendaal zijn, is wel wat te veel gevraagd. Als we een idee hebben waar iedereen vandaan komt, kunnen we beter een tijd prikken.

Belangstelling?
Stuur een kort berichtje via het contactformulier en we laten snel wat van ons horen. In principe binnen 48 uur, dus check eventueel je spambox.

WE ZITTEN OP HET MAXIMALE AANTAL AANMELDINGEN. Je kunt je wel aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief. Als er weer een activiteit is, ben je de eerste die het leest in de nieuwsbrief.]

Kosten? Denk aan een bijdrage van maximaal €25. We proberen het zo laagdrempelig mogelijk te houden, maar het hangt mede af van het aantal aanmeldingen. Als er (maar) bijvoorbeeld 4 aanmeldingen zijn, kunnen we de kosten geheel voor onze rekening nemen. Als er bijvoorbeeld 14 aanmeldingen zijn, zullen we allebei wat in de kosten moeten bijdragen.

(Tactiele gebaren Tolk? Dat gaan we nog uitzoeken / afstemmen met de deelnemers.

Uitvoerder: Indoor Skydive Roosendaal
Organisator: Stichting Slakkenhuis

Laat snel wat van je horen!
8 augustus 2019

Ga naar de inhoud